Reactie plaatsen

Reacties

Petra
9 jaar geleden

Het is voor het eerst dat ik wekelijks verlang naar mijn wekelijkse sportuurtje. Essentrics geeft mij energie en tegelijkertijd ontspanning. Het is heerlijk om je op deze manier te ontladen EN weer op te laden na een lange werkdag. Bovendien merk ik dat ik soepeler begin te worden. Dank je wel Eva, ook voor de vrolijke en energieke begeleiding!

Monique Pondes
9 jaar geleden

Eva graag wil ik je complimenteren met je geweldige essentrics lessen die je nu al ruim een half jaar aan mij geeft.
Eerst samen in het Julianapark, daarna binnen werktijden op het Trajectum college. Mijn conditie, spierkracht en weerstand gaan zienderogen vooruit! En, ik word altijd erg blij van jou in jouw lessen :) grtjs Monique x

Deodora
9 jaar geleden

Essentrics ervaar ik als de perfecte match tussen dans en spiertraining. Met name de rekoefeningen doen hun werk goed en maken dat ik er elke keer weer volledig herboren vandaan kom. Eva is een enthousiaste, aardige en professionele docente die er flink het tempo in houdt. En zo hoort het ook. Goeie sfeer, maar dus ook lekker zweten!

Zerrin Oktem-Aydemir
9 jaar geleden

Hoi Eva,

Je weet hoe ik interesseert ben voor Essentrics. Fantastische. Ik ga heel graag door. Het is heel gezellig en leuk om mee te doen.

Bedankt voor je tijd Eva